Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πολιτιστικού συλλόγου Μελάνων Νάξου «ΚΟΥΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ»



Ομιλία τις προέδρου του συλλόγου κ. Στέλλας Τουλούπι.
Καλώς ορίσατε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας για το 2011.Θα πρωτοτυπήσω εφέτος και θα ξεκινήσω με ένα σύνθημα για τη νέα χρονιά.
Ζωή γεμάτη ακτινοβολία !!!
Το δώρο που σας προτείνω να προσφέρεται στον εαυτό σας τους επόμενους μήνες του 2011 είναι να γεμίσετε τη κάθε σας μέρα με ζωντάνια .
Όλοι μας κρύβουμε μέσα μας ακτινοβολία δύναμη ,αγάπη.
Δεν έχουμε λοιπόν παρά να φανερώσουμε όλα αυτά που κρύβουμε μέσα μας και άμεσος η ζωή μας θα γίνει πλουσιότερη καθώς επίσης και φάρος έμπνευσης για όσους μας περιβάλουν . Και αυτό πραγματοποιείται μονό αν είμαστε άνθρωποι ανοιχτοί στις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται κάθε στιγμή. Σας ευχόμαστε λοιπόν καλή χρονιά να έχετε υγεία , ευτυχία , τύχη να έχετε καλούς φίλους καλές αναμνήσεις , και να έχετε την χάρη από το θεό να τα εκτιμήσετε όλα αυτά.
Μήνυμα αντιδημάρχου κ. Τοτόμη Πρωτονοτάριου.
Από εμένα προσωπικά και εκ μέρους του δημάρχου Νάξου , ο οποίος βρίσκετε εκτός Νάξου σας εύχομαι καλή χρονιά ,υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας ,και για τον πολιτιστικό σας σύλλογο καλή επιτυχία στο έργο του .
Για εμάς στον καινούριο δήμο Νάξου και μικρόν Κυκλάδων , το 2011 θα είναι μια δύσκολη , επίπονη και καθοριστική χρονιά για την πορεία του τόπου μας.
Γι αυτό ο χρόνος είναι ελάχιστος και οι υποχρεώσεις τεράστιες ακόμη και αυτή τη στιγμή της κοπής της πίττας σας .Εγώ σαν κατά τόπον αντιδήμαρχος για την δημοτική ενότητα της Νάξου ,στην οποία περιλαμβάνεται και η κοινότητα μελάνων ,άλλα και όλα τα στελέχη που επανδρώνουν το δήμο ,από τα οποία αρκετά είναι άξιοι Μελανίτες , να είστε σίγουροι ότι θα συμβάλλουμε με όλες τις δυνάμεις για την εξασφάλιση των αναγκών και την ανάπτυξη των χωριών των μελάνων.
Έχοντας δε ,ιδιαίτερη ευαισθησία στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομίας του τόπου , θα είμαστε αρωγοί τόσο στο τοπικό συμβούλιο όσο και στον πολιτιστικό σύλλογο στην ανάδειξη του μεγάλου πολιτιστικού πλούτου της περιοχής σας .
Καλή χρονιά και καλή επιτυχία στην εκδήλωση σας !!!!
Τοτόμης Πρωτονοτάριος .
Το μήνυμα ανάγνωσε ο μελανίτης αντιδήμαρχος κ. Αργύρης Ανεβλαβής .








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου