Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη Ν. Μαράκη στις Μέλανες


























Συμπαράταξη Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Νάξος 30 Οκτωβρίου 2010
ΠΡΟΣ: ΜΜΕ
Δελτίο Τύπου
Επίσκεψη Ν. Μαράκη σε Αγγίδια-Ποταμιά-Μέλανες
Παρουσία του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργου Πουσσαίου ο Δήμαρχος Νάξου και Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Νίκος Μαράκης, συνέχισε την επιτυχημένη περιοδεία του στα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου μας.
Τονίζοντας το γεγονός πως ο «Καλλικράτης» υλοποιεί και εφαρμόζει μια αναγκαία για την χώρα μεταρρύθμιση που οδηγεί στην αποκέντρωση, στην ενδυνάμωση της περιφερειακής τοπικής αυτοδιοίκησης και της τοπικής οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης, ο κ. Μαράκης συνομίλησε την Παρασκευή το απόγευμα με τους κατοίκους των Αγγιδίων, της Ποταμιάς και των Μελάνων.
Ο ίδιος μιλώντας για την σημαντική αυτή προσπάθεια που γίνεται για την ανάδειξη της νησιωτικότητας της περιοχής με τον νέο θεσμό, δεν παρέλειψε να αφουγκρασθεί για άλλη μια φορά τα προβλήματα των περιοχών, ενώ κατά την διάρκεια της συζήτησης είχε την ευκαιρία να αναλύσει τα πρόγραμμα του συνδυασμού του, το οποίο έχει ως βάση την ανάπτυξη της περιοχής στην οικονομία, επικοινωνία, υγεία, παιδεία, πολιτισμό και στην προώθηση του μοναδικού φυσικού και οικιστικού περιβάλλοντος.
Μιλώντας παράλληλα και ο κ. Πουσσαίος, τόνισε την μεγάλη συνοχή που υπάρχει ανάμεσα στην τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση δηλώνοντας πως η συνεργασία με τον κ. Μαράκη ήταν και θα παραμείνει ουσιαστική, διότι όπως είπε χαρακτηριστικά «Ταιριάζουν τα χνώτα μας».
Από κοινού οι δύο υποψήφιοι, έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα και εναγκαλισμούς, ανέφεραν πως ο Καλλικράτης είναι θεσμός με ιστορική σημασία και μοναδική ευκαιρία να «μας ενώσει και όλοι μαζί με τις δυνάμεις μας να διαμορφώσουμε του μέλλον που μας αξίζει».
Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010, στις 10:30, ο κ. Μαράκης θα πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα, στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Γαλατσίου.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!
Από το Γραφείο Τύπου

7 σχόλια:

  1. ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩ ΠΩ ΚΟΣΜΟΟΟΟΣ!!!!ΓΕΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ,ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ, ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα και είσαι και Μελανίτης! Στο χωριό θα βγει ο Μαράκης! Δεν πιστεύω να έχει κανένας Μελανίτης παράπονα για τα έργα που έγιναν και γίνονται! Τουλάχιστον 50 ψήφους διαφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στο χωριο θα βγει ο ( Σταυρος ) οχι ο μαρακης εχει διαφορα..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΓΥΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΡΕΤΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΤΕ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λυπάμαι πολύ …..εχω κάνει 149 δημοσιεύσεις και περιμένατε τις εκλογές για να κάνετε ένα σχόλιο…… γιατί τα σχόλια που έχω και e –mail που λαμβάνω είναι μόνο από ξένους.
    Τελικά είναι στο αίμα μας .Μας αρέσει ο φαγωμός. Είναι και το ανώνυμο σχόλιο που μας βολεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή