Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ήταν μια υπέροχη Ναξιώτικη βραδυά.





Ήταν μια υπέροχη Ναξιώτικη βραδυά.Το κέφι ατελείωτο,χορεύαμε έως το πρωί (6:00) και σίγουρα όσοι ήρθανε ,δεν θα ξεχάσουνε ποτέ αυτή τη βραδυά. Ευχαριστούμε πολύ τους Ναξιώτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, ελπίζουμε να διασκέδασαν όπως θα διασκέδασαν ''στα βιολιά'' στη Νάξο και υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε εκδηλώσεις που θα είναι σημείο αναφοράς για όλους τους Ναξιώτες της Κρήτης!!!
Το Δ.Σ. του συλλόγου Ναξίων Κρήτης ευχαριστεί τον Μπιλάκο (Βασίλη Κουτελιέρη) για τα κέφι που έδωσε στο χορό με τα τραγούδια του, τους Στέλιο & Βασίλη Κλουβάτο που με το βιολί και το λαούτο μας απογείωσαν , τον Γιάννη τον Κοντογιάννη (Μανιό) που με την τσαμπούνα του μας ταξίδεψε πίσω στο χρόνο καθώς επίσης και την Βιργινία για τη φιλική συμμετοχή της στο τραγούδι.
Δεν μπορούμε να μην ευχαριστήσουμε και τους Ναξιώτες φοιτητές που με τη συμμετοχή τους και την βοήθειά τους έγινε δυνατή η διοργάνωση του χορού μας.
Τέλος, ευχαριστούμε πάρα πολύ τα παιδιά που συμμετείχαν στο χορευτικό μας και ιδιαιτέρως αυτά που ήρθαν από Αθήνα και Νάξο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου